Find career opportunities in..
 • Lainaneuvoja
  Finland

  Oletko vuorovaikutustaitoinen, sanavalmis, luonteva ja myyntihenkinen asiakaspalvelija? Haluatko tehdä työtä aktiivisen ja energisen tiimin kanssa? Tässä tehtävässä tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä, nuorekasta ja dynaamista organisaatiota. Omaat oikean asenteen, haluat näyttää kykysi ja menestyä. Tässä tilaisuutesi, hae tehtävään!

  Read job ad
 • Säljare

  Vi söker dig med talang för att kommunicera övertygande och förtroendeingivande och som vill testa och bli vår nästa toppsäljare. Du brinner för att skapa förtroendefulla kundkontakter och hjälpa våra kunder med smarta val som stärker privatekonomin och gör vardagen smidigare!
  Zmarta är ett tillväxtbolag inom finansiell teknologi (fintech) som erbjuder sina kunder att hitta de bästa alternativen för sina pengar – oavsett om det gäller lån, försäkringar, elavtal eller bolån – via vår hemsida och i kontakt med vår Säljavdelning.

  Read job ad
 • PR & Communication Manager

  Zmarta Group växer och vi behöver förstärka vår centrala marknadsorganisation i Stockholm med en driven PR & Communication Manager som blir en nyckelspelare i utvecklandet av Zmartas kommunikation och PR till nästa nivå. Du tar fram och implementerar strategin för PR, content och kommunikation för företagsgruppens samtliga varumärken på nordisk nivå. Till rollen hör även att forma vår CSR strategi och strukturen för vår interna information. Till din hjälp har du ett team av specialister inom content och PR och du rapporterar till CMO.

  Read job ad
Show more jobs